Meniu

Cine suntem < home


"Arhitectura este voinţa unei epoci tradusă în spaţiu." - Ludwig Mies van der Rohe CEO & Founder

Fiecare dintre noi viseaza sa aiba o constructie care sa-i reflecte personalitatea si stilul de viata.

Noi va putem transforma dorintele in realitate printr-un design original, unitar si functional adaptat stilului Dumneavoastra de viata/afacere in concordanta cu cele mai noi solutii constructive si estetice.

Cu fiecare proiect pe care il realizam, oferim clientilor nostri o noua viziune asupra relatiei proiectant - beneficiar.

S.C.ABRAXAS S.R.L. a luat fiinta in ianuarie 1992 avand ca principala activitate proiectarea in constructii, respectiv arhitectura si urbanism.

Dupa ani de eforturi, materializate prin castigarea unui statut de seriozitate si probitate in domeniu, ne prezentam prin lucrarile noastre realizate in Regiunea Vest a Romaniei:

- Planuri urbanistice
- Proiecte de locuinte individuale si colective
- Constructii turistice
- Cladiri de birouri si administrative
- Obiective industriale si de gospodarie comunala
- Instalatii speciale de aparare impotriva incendiilor

Strategia de abordare a lucrarilor se sprijina pe sistemul de management al calitatii, certificat conform SR EN ISO 9001:2008, implementat in compania noastra din anul 2007.

Documentatiile de proiectare se elaboreaza conform sistemului de management integrat (calitate-mediu-sanatate-securitate ocupationala) prin directionarea si combinarea optima a resurselor umane, materiale si financiare ale organizatiei in scopul obtinerii increderii si satisfactiei clientului si a partilor interesate.

e-mail: office@abraxas.ro

telefon: 0255-21.55.56 | 0255-22.00.10


Echipa

arh.
Trofin
Florin
ing.
Protea
Bogdan
ing.
Wonner
Oana
ing.
Ghniaci
Valentin
ing.
Simiantu
Valeriu
ing.
Milos
Dacian
ing.
Ada
Jac
c. arh.
Mic
Adrian
drd. arh.
Maracineanu
Cristian
teh.
Valentic
Ana